Ramona Matei

Ramona Oprea Matei este Asociat Senior în cadrul firmei și membră a Departamentului de Drept Imobiliar și Societar, având peste 13 de ani de experiență în avocatură de business.

Aria sa de expertiză acoperă în principal domeniile dreptului imobiliar și societar, fuziuni și achiziții, precum și a problemelor ce țin de dreptul construcțiilor și de achiziții publice.

Ramona a fost implicată în diverse proiecte ce cuprind proceduri de doua diligențe pentru achiziții de terenuri și societăți. Experiența sa cuprinde, printre altele, asistarea clienților pe durata negocierilor și încheierii contractelor de vânzare și cumpărare imobile, închiriere de spații comerciale și transfer de business.

 A fost implicată și în numeroase proiecte de investiții, oferind asistență juridică, printre altele, în probleme legate de preluarea societăților comerciale din diverse sectoare, restructurarea societăților comerciale, înființarea asocierilor in participațiune, în diverse domenii de activitate. Ramona oferă și consultanță în aspecte legate de activitățile zilnice ale societăților comerciale.

Ramona este membră a Baroului din București din anul 2006. De asemenea, deține o diploma de master în Dreptul Afacerilor obținută în cadrul Universității Nicolae Titulescu din București și vorbește fluent limbile româna, engleza, precum și limba spaniolă, la nivel conversațional.